Förhandsbeställ Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 4 nu!Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 4 av 4

I del 4 av 4 av Jobbiga jävlar:

Vägen ut ur helvetet är lång, och när den har nått sin ände är det fortfarande långt kvar i denna fjärde och avslutande del av Zak&Ting: Jobbiga jävlar.

Zak, Ting och Malin har blivit åtskilda från varandra och nu måste de komma till tals med vad som kan vara deras värsta fiende någonsin – dem själva. Hur länge kan man kämpa mot sin egen spegelbild? För evigt, verkar det som. Går det ens att vinna mot sina egna värsta tankar?

Häng med i det fartfyllda äventyret och få reda på om och hur Zak&Ting tar sig igenom de faror som väntar på vägen ut ur helvetet. Kommer Malin hänga med dem för evigt nu? Svaret på det och på gåtan som gjorde att de hamnade i helvetet avslöjas äntligen!

Mellan 1 september – 20 oktober går det att förhandsbeställa albumet och till er fina, bra människor som gör det kommer extra presenter! Förutom albumet på 72 sidor:
– en bilaga med extra texter om skapandet av boken
– en kylskåpsmagnet, med ett alldeles speciellt motiv värdigt sin plats på just kylskåpsdörren. Till dags dato har den inte blivit färdig, så håll utkik efter tjuvkikar på mitt Instagramkonto

Läs ett utdrag ur boken här

Se Trailern:

Albumet kostar 80:- och frakt tillkommer med 45:- (totalt 125:-)
(såvida du inte vet att du kommer att träffa mig på Lindholmen Street food market eller någon annan marknad/event), skriv i så fall i meddelanderaden. 

Det går att betala via faktura eller Swish, du klickar i betalsätt i formuläret. Där går också att beställa del 1, 2 och 3 av Jobbiga jävlar till dig själv eller varför inte som present till någon annan?

Kommer ut hos nätbokhandlare i november