Zak&Ting: Helveteskatten till tryck!

Förhandsbeställ det nya äventyret med Zak&Ting redan nu!

Nu har Helveteskatten gått till tryck! Ett 24-sidigt äventyr tar cirka 6 månader att göra klart, vet jag nu 😀 Man kan göra ursäkter: det blev Corona, det blev ditt och datt, men det kommer alltid vara saker som kommer i vägen för görandet, så vi kan sluta oss till det: 24 sidor: 6 månader.

Zak&Ting: Helveteskatten

I en liten sömnig sommar-stugeby leker Zak&Ting kurragömma. Ting råkar hitta en katt från helvetet. De blir vänner med en lokalbo och allt går överstyr när sommargästerna får nys om en skatt. Vem hittar den först?

Utdrag ur Zak&Ting: Helveteskatten

Man kan redan nu förhandsbeställa tidningen så att den skickas med ens den har kommit från tryckeriet. Swisha 72:- (50:- + porto) till 123 671 51 30 Man får den signerad, förstås!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.