Nytt Zak&Ting-äventyr på G!

Det har gått ett tag sedan jag skrev här, och ett tag sedan jag ritade ett nytt Zak&Ting-äventyr. De klasser jag besökt under åren har gett mig idéer och uppslag, eftersom vi tillsammans ritar serier och jag ritar alltid ett kort Zak&Ting-äventyr på tavlan. Innan jag lämnar lektionen fotar jag av det som står på tavlan, för något kan vara bra att använda i framtiden.

Jag kände att det var dags att göra ett nytt äventyr, för på senaste har jag fått frågan om det är något nytt på G med de här två knäppisarna 🙂 Och det måste det vara. Det finns alltid en historia att berätta som kan vara rolig, fartfylld och stundtals lite mörk också.

Jag är just nu i skisstadiet av att göra en serie och försöker göra det som en 24-timmarsserie fast utspritt på flera dagar så att jag får sova lite 😀

Om allt går som jag vill så finns ett nytt äventyr klart i god tid till GothCon i påsk, något som passar alldeles utmärkt, för det är en perfekt publik för Zak&Ting!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.