Zak&Ting blev radioteater

Förra månaden träffade jag Marcus Lindberg som länge har varit reporter för Seriefrämjandets webb, men som nu skolar om sig själv till att jobba med radio bl.a.! Han frågade på Facebook om det var någon som kunde tänka sig ställa upp som intervjuobjekt, samt få sin serie uppläst som radioteater. Det tog inte lång tid för mig att skriva

Oh, me! Pick me, pick me!

Sagt och gjort, så träffades vi på Serieateljén i Göteborg och gjorde en intervju, och kom överens om vilken serie och episod som skulle få bli radioteater. Vi kom fram till att första delen av Zak&Ting skulle bli bäst.

Radioprogrammet gick live på studentradion och jag satt bänkad för att lyssna. Det blev så himla bra radioteater 🙂 Det blev så bra som jag hade kunnat fantisera ihop, och det var så roligt att höra mina två karaktärers röster komma till liv. Tack, Marcus för att du hittar på roliga grejer och gör så att de händer!

Och nu finns den här, för er att lyssna på! Första äventyret går även att läsa här, så kan ni hänga med som i en kassettbandssaga 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.