Tack, Nordstan!

I hate London kan man bara köpa direkt från mig på mässor och event eller i min butik på uvett.se

Jag ska erkänna att jag är ganska mätt på marknader för i år. Jag har gjort ett ordentligt ryck, stått på designmarknader och festivaler för att sälja mina serier och verkligen försökt träffa folk som är utanför seriezonen, om man säger. “Vanligt folk” är också serieläsare, om de inte vet om det så kanske de kan bli, har jag tänkt. Det har varit kämpigt, men också väldigt roligt att träffa så många människor, dels besökare till marknaderna men också de andra utställarna som outtröttligen åker till marknader helg efter helg och gör ett hästjobb för att få ut sina produkter!

Så nu är sista rycket för i år! I år var det en himla bra dag, den började med en tjej som kastade sig över I hate London och följdes upp av en man som gick förbi, fick syn på Zak&Ting och utbrast:

“Zak&Ting… ÄR DE HÄR?! Den har jag läst i Nemi, det är nog den bästa starten på en serie jag någonsin läst, tror jag”

Wow! Det är nog det finaste betyg jag kan få på min serie 🙂 Och det var inte bara något han sa, han gick därifrån med alla fyra Jobbiga jävlar-böckerna i handen. TACK! <3

Det gjorde att resten av dagen var en riktig barnlek. Det här är sånt som gör det så himla värt att vara ute på marknader och träffa människor. Hoppas vi ses imorgon eller på söndag, fina människor! Kl 10-17:30, Nordstadstorget 🙂

Hela Zak&Ting: Jobbiga jävlar samlad i fyra böcker, finns att köpa av mig i min butik på uvett.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.