Nu är det jul!

Julen börjar när julmarknader drar igång 🙂 Förra veckan var det fyra dagar julmarknad. Första tillfället var på Volvo PV i Torslanda, där det var uppdukat för julmat och designjulklappar. Det var inte så många där, tyvärr men det var trevligt. Vissa marknader drar inte jättemycket folk, och då får man ta tillfället att prata mycket med de andra utställarna, det är också viktigt. Det här året när jag varit med på så många marknader har jag lärt känna många fina kreativa människor, och det räknas 🙂

A la London

I år fick jag även äran att vara med på Göteborgs största designmarknad: A la London. Det har vuxit över åren till att bli riktigt stort, i år var vi ca 80 designers som var med. Jag delade bord med min ateljékamrat Sara Elgeholm. Tack, alla som kom och tittade och ibland köpte serier. Serier är inte det lättaste att sälja, men jag gör mitt bästa.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Här är vårt bord på A la London. Bara fyra timmar kvar ?

Ett inlägg delat av Serietecknare Yvette (@uvett)

Nästa marknad är redan nu i helgen, på Lindholmen:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

?❤️ Lindholmen street food and design market – Christmas edition; 1+2/12 ✨ 8+9/12 ✨ 15+16/12. Varmt välkomna!❤️?

Ett inlägg delat av Jul på Lindholmen (@julpalindholmen)

Även där delar jag bord med Sara. I vanliga fall är det massa mat och designen får komma lite i andra hand. Den här helgen kommer designen först och maten sen. Kom och shoppa julklappar 🙂

Nyhetsbrev ute!

För dig som inte bor i Göteborg, eller inte kan ta dig till precis alla designmarknader så kan man shoppa både serier och skicka julkort från min nya butik, som jag berättar om i mitt senaste nyhetsbrev: 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.