Jane-frukost, föreläsningar och paketinslagningsskola

Den här veckan är jag ungefär överallt! Rotary-lunch med föreläsning, workshop+föreläsning på bibliotek för bibliotekarier, jag gjorde en youtubevideo lite fort, sedan till Halmstad för en workshop där med tema “Du kan vara den du är”, vidare till morgonföreläsning om rymden + manga på AHA festival och akrylkurs på eftermiddagen.

Så synd att jag inte kunde vara med på AHA festival, men så är livet ibland. Jag har lagt in nästa års festivaldatum redan (12-14 november 2019 om du också är nyfiken)

Imorse var det frukost med fantastiska nätverket JaneGBG och nu ska jag snart iväg till portfoliovisning för en byrå. Bara för att 😀 I eftermiddag kommer jag att befinna mig på Volvo i Torslanda för deras afterwork/julmarknad. Den första julmarknaden av flera (se föregående inlägg)

Ha en bra dag, alla! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.