Lunchföreläsning på Rotary Majorna

Ett foto precis innan alla gäster kom

Idag fick jag äran att tala om mig och mina serier på Rotary Majorna i Göteborg. Det var under Bokmässan för ett par månader sedan som jag råkade börja prata med en kvinna vid busshållplatsen som såg ut att ha varit på Bokmässan hela dagen. Vi skulle åka med samma buss, så vi fortsatte prata. Det visade sig att hon jobbar för Rotary och hon bjöd in mig till att prata på en av deras luncher.

Jag hade 25 minuter där jag pratade om Zak&Ting, om mina workshops och också lite om de vetenskapsserier jag gjort. Det blev ösiga 25 minuter, men jag hann berätta allt jag ville berätta och deltagarna verkade uppskatta ämnet och tyckte det var roligt att lyssna på. Jag sålde lite böcker också 🙂 Tack för att jag fick komma, Rotary! Bilden längst upp är framsidan på den bok jag fick av Rotary för att jag kom och besökte dem. Det är en biografi om Carl Larsson, det ska bli intressant att läsa.

Uppdatering kring hemsidan:

Hemsidan gick sönder lite, så jag har varit tvungen att börja om och göra rätt. Kanske lika bra att göra om från början. Så just nu finns det grejer som man inte kan hitta, men jag håller på att sakta men säkert bygga upp det gamla biblioteket av inlägg och poster som finns, men som inte ser så intressanta ut just nu pga att serierna är puts väck.

Julmarknader

Det blir några julmarknader också!

A la London 23-25 november

Göteborgs största designmarknad!

à la London är julmarknaden med fokus på design där du hittar unika och personliga klappar att lägga under granen. Tovade tomtar och brända mandlar får du leta efter någon annanstans. Här hittar du allt från mode och accessoarer till konst och inredning – och du handlar direkt från formgivarna.

Först ut är Auktionsverket Kulturarena där vi samlar 80 av framtidens designstjärnor.

Jul på Lindholmen 1-2 december

En ny marknad i Göteborg! Har du varit på Göteborg street market på Lindholmen för att äta god mat så vet du vart du ska gå. Jag kommer att vara där 1-2 december och sälja serier tillsammans med Sara Elgeholm, som ritar söta små marsvinsdjur med vardagsbekymmer.

We love GBG/Jul i Nordstan 20-23 december

Välkommen på designmarknad! Tillsammans med den traditionella Hantverk- och designmarknaden i Nordstan kör vi parallellt en pop up-marknad under sex veckor innan jul! Kom förbi och shoppa unika designjulklappar från en mängd olika duktiga designers.

Du hittar oss utanför Åhléns City inne i Nordstan!
Öppet vardagar 10-19.30 Helger 10-17.30

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.