En vecka kvar på förhandsbeställning av Zak&Ting: Jobbiga jävlar!

Jag sitter i skrivande stund och väntar på att UPS ska komma med en massa, massa böcker! Jag har svårt att göra något “så länge” medan jag vet att något kan hända lite när som helst, därför har jag svårt att hantera luddiga tidsangivelser som “sedan” eller “vänta” JAMEN HUR LÄNGE? Är det så att jag hinner göra något så länge? Och på vilken nivå? Ett avsnitt av Riverdale? Sy en tröja? Baka ett bröd? HUR LÄNGE?

Jag skällde ut en snubbe som skulle köpa en DVD-spelare av mig för att han inte kunde häva ur sig en ungefärlig tid att komma och hämta den. Helt plötsligt fick jag ett meddelande “Jag är här nu”. Vid det laget hade jag gett upp och gått till lekparken med  familjen. Så då fick jag släppa allt det, springa tillbaka och fixa grejen till Snubben. EJ OK. Det var värt att få ett dåligt omdöme på Shpock för att få skälla på honom. Jag trodde på riktigt att han skulle vara typ 12 år, men det var en vuxen person. Hur?!

Så i alla fall. Nu sitter jag här och väntar, tålmodigt. Jag ska försöka få lite jobb gjort under tiden, som att skriva adresser på kuvert till er fina som har förhandsbeställt sista delen av Jobbiga jävlar!

Har du inte hunnit än? Det är inte försent. Sista dagen för förhandsbeställningar är 22 okt! Man fyller som vanligt i det enkla formuläret:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.