Nu är det igång! Förhandsbeställning av sista delen i Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 4.

Nu har förhandsbeställningen varit igång i 6 dagar och det är redan 39 böcker som ska till nya hem i början av november! Stort tack till alla ni som har beställt boken redan <3 OMG att ni litar på mig! Det är blandade känslor, förstås. Det här har tagit sådan tid, det är skönt att det är klart, men samtidigt: vem är jag utan den här historien?! Det ska nog gå bra, jag har gjort så mycket under tiden.

Ska jag göra en ny historia med Zak&Ting? Inte en så lång, i alla fall. Det får bli kortare grejer, tror jag. Vem vet, om några månader kanske jag har kommit på något nytt fantastiskt stort äventyr som bara måste berättas, vi får se.

Vad händer nu?

I nyhetsbrevet jag skickade ut i samband med starten av förhandsbeställningen berättade jag om att förutom albumet kommer de som förhandsbeställer boken även en bilaga på 12 sidor om skapandet av boken samt en kylskåpsmagnet. Varken magnet eller bilaga är klar ännu, men är på god väg. Jag fick lov att göra om bilden till magneten för att jag lade ut den på Twitter och frågade vänner om hur de uppfattade bilden och det blev Inte bra. Det blev feltolkat på många sätt, så lite för öppet för tolkning för att vara ett bra skämt. Jag ville ha ett bra kylskåpsskämt, eftersom magneter oftast sitter på kylskåpsdörrar. För inspiration googlade jag skämt om kylskåp, men hittade verkligen inget bra. Mitt skämt var inte bra, andras skämt var inte bra. Så jag berättade om det, helt enkelt:

 

Ta-daaa! Det blir en kylskåpsmagnet i storlek ca 5 x 7,5 cm, det ska jag pyssla med imorgon, bl.a. Ska du ha en? Klart du ska! Beställ bok + magnet + bilaga här Självklart kan du beställa del 1, 2 och 3 på samma gång också, och så kommer de hem till dig i början på november.

Snart dags för Bokmässan!

Bokmässan kan vara en riktig cirkus, så även i år. Det är fyra dagar smockfulla med saker att göra, en fullständig urladdning. I år är Serieateljén jag sitter på engagerad i att få folk att göra fanart, men vi har också en fest på fredagen. Du är välkommen!

Fest på Serieateljén! Fredag den 28 september kl 19-01

Bjud in dig själv och andra här

Det brukar bli en massa chips, lite öl, alltid en bokbuffé och massor av tecknare på samma plats som inte har något emot att rita lite grann. Det är ett jättebra ställe att få tecknare att jobba gratis 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.