Workshops, möten, Instagram, serier, böcker, fanart, skriva…

Det har varit en fullspäckad vecka! Jag har haft workshops på Kyrkbyns bibliotek i Göteborg och Ale bibliotek i Nödinge.

Tack, alla ni som kom! Alla gjorde finfina karaktärer och roliga serier, jag hoppas verkligen att ni fortsätter rita och berätta 🙂

Men det räcker inte! Jag har också Instagrammat på Bokmässans Instagramkonto:

 

och eftersom vi inte hade någon som kunde instagramma idag, så är idag min dag också 😀

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Här är jag igen! @uvett at your service, medlem av @serieateljen Jag har turen att kunna jobba med mitt största intresse; serier ☺️❤️ Serieateljén är ett ganska stort kollektiv i Göteborg och vi brukar vara med på Bokmässan. I år jobbar vi till och med tillsammans med Bokmässan där vi har planerat lite av arbetet kring Seriestrippen (berättar mer om det i kommande inlägg) men förstås också kring att rita fanart till mässan. Mitt bidrag som jag började på i tisdags är klart (swajpa!) Fler inlägg till fanart-väggen kan ni se under hashtaggen #fanartbokmassan18 Rita en du med!! Alla får vara med, gammal som ung, oerfarna som erfarna tecknare ?⭐️❤️

Ett inlägg delat av Bokmässan (@bokmassan)


Och så har jag haft planeringsmöte med Ängås och Henåns skola på Orust om ett Skapande skola-projekt i höst. Vi visste knappt var vi skulle börja, men efter en och en halv timme hade vi tillsammans kommit fram till vad jag tror kommer bli ett riktigt bra upplägg! Vi kommer att behandla Läsa serier, Göra serier och Publicera serier, över 4 besök/klass under hösten. Hurra!!

På min önskelista

På senaste har jag ramlat ned i ett kaninhål på Instagram och Pinterest, där jag kollat på hur man kan jobba med färger; akvarell, akryl och POSCA!! Poscamarkers är bra och fina, och rätt så inte kladdiga, och därför skulle jag vilja jobba mer med det. Vem som helst får ge mig ett packe pennor i present:

Här kan man handla Posca-markers!

och kolla in Posca Sverige på Instagram: @poscasverige om du vill ha inspiration till vad man kan göra med pennorna. GRYMT snyggt! Jag kommer bara göra fult i jämförelse 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.