Tack till alla som besökte Nordstan!

I måndags och lördags var jag på Nordstan i Göteborg för att vara med på marknaden We love GBG. Det var himla trevligt att vara där och träffa utställare och besökare. Tack, alla som kom! Det är alltid lika roligt när man börjar prata lite mer med människor, om de har tid att stanna till en stund. Den första jag pratade med var en man från Canada som tyckte att vi svenskar var väldigt bra på engelska, nästan lite för bra 😀 och den sista jag träffade stoppade jag lite i farten. Hon hade på sig en sån fin Tintin-T-shirt att jag var tvungen att fråga henne om hon gillar serier. Det gjorde hon, och hon var intresserad av rymden och fysik också förstås 🙂 En själsfrände!

I år har det blivit många marknader, blandat med mycket annat jobb. Jag har varit sjuk mycket, så i början av sommaren kände jag mig rätt slut. Jag ska inte vara med på lika många marknader i höst, för hälsans skull. Vi får se om jag håller det löftet, för det är roligt att vara med på marknader, man lär känna de andra utställarna och det är halva nöjet att höra vad de gör och hur de gör det.

Nästa marknad blir Lindholmen Street Market den 25/8. Hoppas vi ses där!

Måste ha!!

Vi har en massa LEGO hemma. Mest Star Wars-LEGO, men annat också. Vi har en liten prylhylla full med små gubbar som hela tiden ramlar ned från hyllan så fort man råkar komma i närheten av den 😀 Det ska fixas nu:

Vi ska sätta sån här tejp typ överallt!

Eller i alla fall i den lilla prylhyllan…

Du vet att du behöver det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.