Snart tillbaka till kontoret

På måndag är det dags att gå tillbaka till jobbet igen. lite har jag behövt göra den här sista veckan, så jag vet inte riktigt hur det räknas, men nu är det på riktigt, i och med att både sambo och barn går tillbaka till sina jobb.

Designmarknad i Nordstan!

Gänget som arrangerat Lindholmen street design market under våren har även andra koncept, bland annat har de gett sig in på Nordstan för att hålla marknad där under sommaren. Nu är det dags igen, jag kommer att vara på plats på måndag 6/8 och lördag den 11/8 för att sälja serier och lite annat smått och gott. Det är en marknad inriktad på konst, så jag har tänkt mycket på hur jag ska ha med konst. De tavlor jag gjort är så stora att de är svåra att reproducera i annat format. Det är lite krångligt att scanna in en 70×100 tavla…

… men jag har gjort ett försök! Jag har fotograferat dem, de blir inte gigantiska men det funkar. Om du är intresserad av att ha dem på din vägg så finns de på min Society6

Sist men inte minst…

glöm inte att backa upp allt du har på din dator, innan du börjar jobba för hösten. Köp extern hårddisk på CDON:


Här kommer ett par förslag: Seagate 1TB Seagate 2TB
Jag sitter och väljer mellan de två just nu 😀 Skulle något hända med min dator så vill jag veta att det är lätt att få tag i, + att det är nice att kunna arkivera äldre projekt ifall hårddisken på datorn blir full. Ordning och reda osv.

Gör det, bums! Hoppas vi ses i Nordstan på måndag eller lördag, vi sitter mellan Hemköp och DinSko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.