F.A.T. Market, Volvo Ocean Race

Idag och imorgon står jag och säljer böcker på Volvo Ocean Race, i FAT Markets tält. Så här såg det ut idag (bildspel):

De första timmarna var något sega, men det artade sig mot slutet. Killen som köpte del 1,2 och 3 av Zak&Ting: Jobbiga jävlar gjorde min dag. Han kom tillbaka efter en rundtur bland alla designers och annat att titta på under på Bananpiren och längtade efter att få läsa dem. Hoppas du gillar dem, killen!

Den här våren har jag varit på många, många marknader. Imorgon kör jag ett pass till på Volvo Ocean Race, men sen får det vara nog för ett litet tag. Det blir nya tag på Lindholmen Street Design Market i slutet av augusti istället för nu säger kroppen att det är dags att vila från helgjobb.

Nya kosmiska mysterier

Nu i veckan kom senaste numret av Populär Astronomi ut, och det är ett SNYGGT omslag den här gången, wow! Man kan läsa om vad politikerna säger om rymduppdrag, om att göra praktik på NASA och Infosfären(min serie) får två sidor i det här numret, vigt åt Copernicusprojektet!

Prenumerera på Populär Astronomi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.