Sommarens läsning

Don Rosa är den Kalle Anka-tecknare som är mest känd i Sverige idag. Hans äventyr är klassiker 🙂 Prenumerera här

Sommaren har alltid varit förknippat med läsning för mig. Jag sommarlånade böcker på bibblan och plöjde genom dem under sommarlovet. Jag läste en massa, massa serier (många av dem var mina egna som jag redan läst tusen gånger) förstås. Och om jag inte haft den tiden att plöja igenom i lugn och ro, eller tiden att läsa gamla saker om och om igen, då hade jag inte kunnat någonting idag!

Men först var faktiskt Musse Pigg. Min bror läste Musse Pigg och när han inte ville prenumerera på den längre så tog jag gladeligen över! I bokhyllan hemma står fortfarande de inbundna böckerna efter de helår jag prenumererade på tidningen. Äventyren är fortfarande fina och spännande att läsa 🙂

Utställning på Viktors kaffe!

Musse. Världens mesta mus 😀 Prenumerera här

Med början söndag kommer jag och de andra på Serieateljén att ställa ut på Viktors kaffe, som ligger på Geijersgatan 7 i Göteborg.

Utställningen blir inte riktigt lika stor som på Frölunda kulturhus, men det kommer att bli fint, det tror vi 🙂 Förutom att fika bredvid konst så kan man även kika i och köpa våra antologier och böcker och annat. Kika förbi! På söndag sätter vi upp verken, och sedan hänger den till 24 juni (tyvärr krockar det med midsommar). Drick en kopp kaffe hos Viktor, där får du garanterat gott kaffe!

Event på Fb för att bjuda in vänner till en kopp kaffe: https://www.facebook.com/events/204075447085380/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.