TACK!

Tiden går så fort, jag hinner inte riktigt med mig själv, men nu är det dags att säga TACK till er! Fina, fina människor som förhandsbeställer böcker, hejar på sociala medier, gillar, och Gillar det jag gör <3 Utan er hade det känts helt hopplöst!

Shoppa garn !Bara idag! Skriv in rabattkoden: GARN30 när du gör din beställning. 

Jobbiga jävlar del 4 kommer i höst, och det är en hel del att göra, eftersom jag inte hunnit färglägga större delen av boken riktigt än. Jag siktar på att göra klart en sida/arbetsdag, för att vara lite snäll mot mig själv. Det kommer gå fint tror jag 🙂 Jag har en tendens att alltid vilja skynda till nya projekt, men nu måste jag hålla fokus och ha det här som fokus ett litet tag. Jobb och måste kommer att trilla in, det gör det alltid.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.