Hemma igen

Idag har jag varit på F.A.T. Market på Ringön i Göteborg för att sälja serier på marknaden där. Det blev inte så välbesökt som önskat, tyvärr. Men! Även om det inte är Sälj Sälj Sälj! som gäller, så kan det vara trevligt ändå, och det var det. Under våren har jag varit på ganska många marknader, mest på Lindholmen street design market och nu har jag lärt känna flera designers, sakta men säkert, så jag såg det som en nätverksträff med dessa designers istället. Det får inte vara så hela tiden, förstås. För att citera min gamla chef på Tele2: “Nu har vi det alldeles för mysigt här. Vi kan inte ha det så himla trevligt hela tiden.” Ungefär så brukade han säga.

Nästa vecka kommer det att bli trevligt, definitivt! Och så får vi se om det blir alldeles för mysigt eller bara mysigt. Jag åker till Stockholm för årets omgång av Stockholms internationella seriefestival på Kulturhuset.

Årets festivalbild, av Åsa Ekström

Jag kommer att stå med Serieateljén och Marja Nyberg. Marja känner många igen via hennes serie i Metro: Fadäsen.

MÅBRANURÅ ?

Ett inlägg delat av Marja Nyberg (@marjanyberg)

Jag kommer att ha med mig Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 1-3(förhandsbeställ del 3 här)! samt en ny färgläggningsbok med Zak&Ting 🙂

Hoppas vi ses där!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.