FAT market 28 april!

Nu på lördag är det förhoppningsvis sol och promenadväder i Göteborg. Ta en sväng till Ringön för att träffa konstnärer och designers och köp lokal konst. Jag har med mig Zak&Ting: Jobbiga jävlar och I hate London! Det ska bli roligt att träffa folk, framför allt alla kreativa designers som kommer att vara med.

Köp del 1 här
Köp del 2 här

 

 

Andra goda nyheter

Produktionen av Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 3 går framåt. Det är inte bara själva boken som ska tillverkas, det är även bilagan och stickers som ska vara med till alla som förhandsbeställer boken före 4 maj. Jag fick mail idag om att stickers har blivit skickade från England och boken kommer också i tid. Bilagan hänger bara på mig, och den har jag faktiskt inte hunnit börja med än, men det kommer förstås bli klart i tid.

Det kommer att bli en releasefest för Jobbiga jävlar del 3! Jag har inte haft någon för de två första delarna, mest på grund av tidspress. Men nu fick jag tillfälle och en plats att ha en och det kommer bli den 13 maj på Sirius, SF-bokhandelns egna café. Mer info kommer inom kort.

Men först ska jag sätta mig ned och skissa på nästa serie till Populär Astronomi, som ska handla om Copernicus-projektet!

Nyfiken på astronomi? En prenumeration på Populär Astronomi kostar bara 250kr/5nr:

Senaste numret av Populär Astronomi, full med vackra bilder på norrsken och ett reportage om hur man fotograferar dem. Prenumerera på Populär Astronomi

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.