Äntligen dags!

Nu har det gått ungefär ett halvår sedan sist. Inte ett halvår sedan Jobbiga jävlar del 2 kom ut, men ungefär ett halvår sedan förhandsbeställningen för Det albumet började. Igår fick jag provtrycket!! Det såg ok ut, några få saker som jag kunde ändra ganska lätt idag, så inom kort ligger en ny beställning inne hos tryckeriet för Jobbiga jävlar del 3 🙂 Så här såg det ut när jag öppnade paketet med provtrycket:

Så, det var inte helt perfekt, men inte helt åt skogen heller 😀 Jag har redan nu åtgärdat det som var knas, men jag kommer ta lite extra tid till att kolla igenom ännu en gång innan jag laddar upp de nya filerna till tryckeriet. Sedan tycker jag det borde gå helt ok snabbt att få det många många böckerna.

Förhandsbeställningen ligger på en egen sida (se menyn, men för att spara in på dina antal klick per dag så kommer formuläret här:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.