Realisering

… och då menar jag inte REA, utan då menar jag att tryckeriet har börjat producera Jobbiga jävlar del 3! Tänka sig vad mycket fortare det gick när jag betalade med kort istället för banköverföring. Det senare har tagit ca en vecka för betalningen att komma in och bli verifierad, så det har adderat till det långa tidsperspektivet. Det är bara för att jag vill att pengarna kommer från rätt konto, men nu har jag ett företagskort. KATJING! Har jag lite tur och så så kanske provtrycket kommer innan månaden är slut..

Populär Astronomi nr 01 2018

Det senaste numret av Populär Astronomi damp ned i brevlådan härom veckan och det var så himla himla fina bilder i, så jag måste visa er! Det handlar om norrsken bland annat, och norrsken kan inte låta bli att vara vackra, så det är bara att tacka och ta emot. Min serie i det här numret handlar om rymduppfinningar. Uppfinningar för rymden som visade sig händiga på jorden och uppfinningar för jorden som även funkar fint i rymden 🙂

Prenumerera på Populär Astronomi

Intresserad av rymden, men känner dig inte som en expert? Då är Populär Astronomi något för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.