Jobbvåren fortsätter

Jobbvåren fortsätter, men många trådar knyts ihop en efter en. I fredags var jag på möte för att se över de sista bilderna som ska produceras till vår utställning på Frölunda kulturhus:

event på fb här: https://www.facebook.com/events/1703326563094841/

sprid gärna eventet så att fler kan komma! Vi vill att många kommer på lördag när vernissaget äger rum <3

Jag har också skickat in Jobbiga jävlar del 3 till provtryck! Albumet innehåller lite överraskningar, för den som har hängt med här och läst i webbuppdateringarna av serien kommer att få en stor överraskning om ni väljer att köpa albumet. Jag avslöjar inte speciellt mycket om jag bara säger vad det är, eller hur? Det som inte finns att läsa någon annanstans är ett exklusivt och nyproducerat kapitel med Belsebub som huvudperson!

Historien om Zak&Ting: Jobbiga jävlar fortsätter förstås, men när jag satte ihop del 3 så kände jag att det var något som saknades, och jag har länge tänkt på hur det skulle vara att hänga med Belsebub en alldeles vanlig dag i helvetet. Så ni får det!!

Förhandsbokningar av Jobbiga jävlar del 3 kommer att öppna under veckan som kommer. Håll utkik här 🙂

Köp del 1 här
Köp del 2 här

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.