Vinter: BE GONE!

Nu jäklar. Med så mycket att göra som jag har nu, en deadline för bok som skulle vara klar för… 13 dagar sedan 😀 så måste kroppen hålla stilen. Och så är det utställning nästa vecka, nu ska vi ro i hamn det här monstret!

Någon som testat den här sorten?

För att fixa vintern brukar jag äta D-vitamin, men jag vet också att järnnivåerna har dalat långsamt det senaste året, det vet jag eftersom jag donerar blod regelbundet (gör det du med, det är bra för dig!) Så nu ska jag testa järntabletter och passade på att skaffa mig lite goa bakterier till magen. Jag har testat lite olika för att ta reda på vad som är galet med min mage och jag har inte hittat något som jag känner är jackpot, men å andra sidan så har jag kanske slarvat lite… Så när jag ändå köpte järntabletter så kan jag lika gärna testa en ny magmedicin. Och så ska jag verkligen ta dem, varje dag, spelar ingen roll vad jag äter, antiGASmedicinen ska in!

Blev du påmind om att JUST JA du också skulle ha ditt järn, klicka på länken/bilden nedan: (affiliatekod) så får du lite rabatt 🙂

I övrigt fortsätter PEPPEN inför vernissaget nästa vecka:

 

Det ska bli så roligt att se hur det blir, och skönt att allt arbete med den här utställningen kommer att betala sig genom något som är på riktigt. Jag hade det första mötet med Kulturhuset i september tror jag det var, och sedan dess har jag fått ligga på hos Serieateljéns medlemmar för att få ihop programpunkter, vem som vill göra vad, få ihop material till utställningen i god tid för att det inte ska bli sista minuten-panik och en massa annat. Det har gått bra, jag har inte lidit alls av det, tvärtom. Jag gillar att berätta för folk vad de ska göra! Så länge jag har mandat att göra det 😀 Någon som vill anlita mig som chef?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.