Jobbvåren!

Den här våren har jag verkligen fullt upp! Det är jätteroligt, nästan lite för roligt :O Det är så många projekt att bolla runt samtidigt, så kroppen har börjat säga att det inte är skoj längre. Hjärnan kör förstås på som om ingenting har hänt och kommer på nya projekt att göra 😀

Jag kan lika gärna göra en lista, here goes:

  • Illustrationer till Forum för levande historia
  • Skapande skola på skola i Halmstad
  • Skapande skola på skola i Tanumshede
  • Jobbiga jävlar del 3 ska sättas ihop. Jag kom förstås på att jag skulle ha en extragrej med i del 3 som jag inte tänkt på innan. Den grejen är inte klar ännu, för jag har jobbat med
  • Mastodontutställning med Serieateljén. I höstas kom jag på idén att vi skulle ha en samlingsutställning och droppade tanken för Kulturhuset i Frölunda som nappade! Det blev ett stort projekt med inte bara utställning, utan också aktiviteter knutna till den månad som utställningen kommer att stå på Frölunda kulturhus. Det är roligt att driva projekt, men det tar mycket tid. Den senaste veckan när jag ska ha jobbat på Jobbiga jävlar #3 så har jag jobbat med utställningen istället…
  • Boka in nya skapande skola-projekt och workshops under våren. Jag kommer besöka Frölunda kulturhus, Kulturhuset Fyren i Kungsbacka och många fler!
  • Och så är det alltid en massa smågrejer som ingår i de större projekten som man inte tänkt på.
Zak&Ting hittar Malin på en fest. Hon verkar inte må så bra, så Ting bestämmer sig för att hjälpa till. Att hjälpa Malin är krångligare än Ting någonsin trott att det ska vara…

Köp Jobbiga jävlar del 1 här

Marknadstillfällen

Jag “råkade” skriva upp mig på en hel del marknadstillfällen under våren. Tre veckor på Lindholmen street design market har redan gått, och det är ett tillfälle kvar, sedan kommer en massa annat:

 

Massa tillfällen bokade på Lindholmen street design market! 24/2, 3/3, 10/3, 17/3, 7/4, 12/5 och 9/6 kommer jag att finnas på plats för att sälja serier. Jag signerar förstås! Det kommer finnas en massa andra spännande designers med. Kolla in vad de gör på Insta eller kom till Lindholmen! Vi ses ☺#event #girlbossparty / #savvybusinessowner / #risingtidesociety / #communityovercompetition / #bandogirlgang / #dontquityourdaydream #flashesofdelight / #entrepreneurlifestyle / #theeverydayproject / #creativepreneur #Repost @lindholmenstreetdesignmarket with @get_repost ・・・ ✨?? Den officiella affischen är klar och kommer snart pryda hela stan!! Men innan dess delar vi det till alla på Instagram så INGEN missar Göteborg skönaste lördags-häng!!! ✨Premiär 24/2 ✨ www.lindholmenstreetdesignmarket.se ??✨ affisch gjord av bästa @sthlmletters #lindholmenstreetdesignmarket #lindholmenstreetfoodmarket #lindholmen #hisingen #designmarknad #designer #göteborg #designmarknad #designermarknad

Ett inlägg delat av Comic Book Artist (Sweden) (@uvett)

Den 24/3 har vi vernissage på Frölunda kulturhus:

 Påsken och GothCon XLII

GothCon har blivit ett trevligt inslag under året. Först trodde jag att jag tvingade mig in i en värld där jag inte passade in, men det var så trevligt att jag nästan kände mig lite dum för att jag inte varit där innan! Nåväl, mot framtiden och jag kanske är där för att stanna. Är man det minsta intresserad av brädspel eller rollspel så är det här stället att vara på, inte sitta i soffan hemma och äta otäckt billigt godis. Om man vill spela brädspel så kostar det lite att lösa biljett, annars kan man komma och kolla på, känna stämningen och shoppa nörderier i de tillfälliga affärerna som sätts upp. Hos mig kan man köpa mina böcker samt förhandsbeställa Jobbiga jävlar del 3! Hoppas vi ses där 🙂


Boka in Comic Con Stockholm redan nu! 14-16 september, köp biljetter här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.