Förvirringen

Jag tror att jag satt upp något slags mål om att göra en video i veckan, oavsett om det är vlogg eller instruktionsvideo. Det beror på vad jag hinner och vad jag vill göra! Här är senaste videon, där jag visar lite grejer jag har på mitt kontor:

Instagramposten

Omg, vad hände? Jag satt och lekte med ett collage och det fick mer likes än mina serier? (inte jättemycket mer, men ni fattar. Känlsorna.) Jag förstår att om jag lägger upp en ofärdig teckning så är det inte mycket att hurra för. Nu lade jag upp ett ofärdigt collage och det är mer poppis än det där jag suttit och slavat med? Fan. Fan. Fan.

Jag är jätteglad att folk gillar det! Verkligen. Men det gör mig lite förvirrad också. Kanske har jag gjort fel saker hela tiden. Jag vet att jag inte är världens proffs på att rita, det finns många som gör det mycket bättre än jag.

Men ändå.

Och det är lätt att bli en people pleaser, att bara göra det folk verkar gilla för att de gillar det och det känns skönt i hjärnan när man får likes på sociala medier. Sedan är det inget som är skrivet i sten, vad jag ska göra. Hittills har jag varit en multimaskin, kommer nog alltid vara. Jag gör det jag tycker är roligt, ibland kanske det är en YouTubevideo, ibland ett seriealbum och ibland ett collage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.