2018, här kommer jag!

Jädrar vad jag vill göra saker i år. Men det viktigaste jag ska göra är att Let myself out there, om en säger.

Jag har redan fått några saker inplanerade

Lindholmenstreetdesignmarket 24/2, 3/3, 10/3 och 17/3. Där kommer jag att ha med mig mina serier, men kanske också göra lite mer konst, because varför inte.

Och så tänkte jag lägga lite mer tid på min YouTube-kanal. Prenumerera gärna

Där vill jag göra massa roliga grejer, inte bara hur man ritar saker. Jag har ett samarbete på gång med en annan tecknare som jag gillar, och det kommer ni kunna se ganska snart där. Jag tänkte också visa lite mer vad jag jobbar på och berätta mer om hur jag tänker och gör saker – lite mer vlogg, kan man säga. Det är lätt att starta en massa nya projekt, men kanske lite svårare att slutföra dem, så jag ska försöka att inte starta så många nya projekt, utan bara satsa mer på de projekt som redan är igång.

Blogginlägg på Bokcirklar.se:

Jag fick äran att vara med på Bokcirklar.se som gästbloggare och här är mina inlägg:

Serietidningar och böcker: berättelsen om vad som fick mig att bli läsare
Svenska bok-och serietips från en serieskapare
Seriealbum, superhjältar och tv-serier
Hur funkar det att läsa serier digitalt?

 Jag har inte fått någon respons på inläggen, jag vet inte om de är bra eller hjälpsamma eller om någon har läst överhuvudtaget 🙁 Så om du orkar läsa och tycker något eller tänker något, säg gärna <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.