God jul och gott nytt år!

 

Det finns mycket jag kan bli bättre på, definitivt. Det här året har jag släppt två böcker, i bokserien Jobbiga jävlar.

ÄNTLIGEN!

Och när man gör det som jag gör det blir det nästan smärtsamt tydligt var man brister. Såklart är det inte lätt för någon, men det är lätt att använda sina svartsjuka ögon och bara se andras lycka och ens egen olycka. Kanske är de faktiskt bättre på att skriva historier, utföra, rita, skriva, sälja, och så vidare och det är lätt att tänka

“Alla gör så himla fina saker, mina grejer är bara SKIT” Men det är ju inte så himla konstruktivt. Nu måste vi titta på lite fakta här:

  • Jag har varit mammaledig och jobbat bara två dagar i veckan under hela året, men har ändå lyckats åka på festivaler, marknader, gjort författarbesök, gett ut två böcker och gjort finfina illustrationsuppdrag till bland annat Universeum och Partillebo.
  • Aldrig har jag satsat så stort på en utgivning, av många skäl var det rätt beslut att gå all in och beställa en sjuherrans massa böcker som nu ligger i mitt förråd. Kanske tar det tio år att sälja dem, kanske blir de kvar för evigt, men jag har i alla fall satsat och om det blir det bästa jag någonsin gjort eller det sämsta det håller jag fortfarande på att bestämma mig för.
  • Jag kan bli lite bättre på att lägga ut mitt samlade material här. Det är lätt att inte orka, för vem hittar hit?! Vem bryr sig?! Men rätt vad det är så är det någon som vill veta ALLT och då måste det väl kanske finnas här, istället för att ge dem sjuttioelva länkar. Så ja, jag ska bli bättre på att posta här.
  • Vissa saker funkar bättre än andra. Att sälja stickers till mobilen var en flopp, men att lägga ut videos på YouTube och berätta om hur man gör saker: en jättebra grej! Det finns dessutom lättillgänglig statistik över det, så jag Vet att det funkar.

Vad har jag missat? Hjälp mig gärna, jag famlar ofta <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.