Sista dagen för förhandsbeställning av Jobbiga jävlar del 2!

Det har varit öppet ett tag för att förhandsbeställa Jobbiga jävlar del 2 och nu är vi framme vid sista dagen! Jag försöker förstås göra det så värt som möjligt att vara en av dom som ger mig det förtroendet. Förra gången gjorde jag ett print i A6-format samt en liten bilaga där jag skrev mer om hur jag tänkt när jag gjorde albumet. Bilagan kommer även till förhandsbeställare till del 2, men extragrejen den här gången är en affischkalender i A3, så att man kan hänga med och hålla reda på dagarna under hela 2018! Släppdatum för album 3 och 4 är inkluderade i postern 🙂

 

Här kan man läsa ett utdrag ur albumet

och här nedan kan man fylla i det busenkla formuläret för att beställa. Om du ändå inte vet hur du ska göra, kontakta mig så hjälper jag dig förstås!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.