Provtryck och bokbeställning

I måndags kom provtrycket på boken! Jag blev så himla glad, för jag hade nästan räknat med att det skulle vara något jättefel på den. Men det var jättefint!! Jag hittade ett par stavfel (tryckår på boken 2007 ser inte så himla bra ut :D) som jag rättade till. Trots att det har tagit jättelång tid att lösa det här provtrycket så är jag glad att jag gjorde det för nu känns det jättebra och roligt att vänta på försändelsen av alla jättemånga böcker.

Vad är kvar, då?

 • Present till alla som förhandsbeställer.

  Det är alltså en liten bilaga till boken, där jag skriver lite om hur jag tänkt/om jag tänkt och hur jag relaterar till saker jag har med i albumet. Kommer inte att gå att få tag i senare + är handgjorda, allt förutom den löpande texten. Allt annat är handtextat, klippt, skuret och limmat. Ibland måste man göra såna pyssliga saker också. Det är ni värda, mina vänner <3
  HÄR förhandsbeställer man boken
 • Skicka bok till Bokinfo för att de ska godkänna den och göra den aktiv för beställning.

  När jag såg att provexet såg ut så som jag ville så slängde jag det på lådan, så att säga. När jag skickar brev använder jag mig ofta av gamla tidningar. Dels för att återanvända material, dels för att få brev att se intressanta ut. Om det funkade när jag sökte jobb på Lidl, då måste det ju funka vart som helst, tänker jag.
 • Skaffa postpåsar för att kunna posta alla böcker till de som förhandsbeställt.
  Ibland får man lyxa till det lite, ye?
 • Skicka ut pressmeddelande/info till tidningar och poddar och vad det nu kan vara som behöver höra om det här. Det kanske märks att jag inte riktigt vet vad jag sysslar med i just den här frågan. Hjälp och tips mottages tacksamt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.