Pressmeddelande Jobbiga jävlar del 1 av 4

Till helvetet och tillbaka igen på åtta år.
Zak&Ting har synts i serietidningen Nemi, med korta avslutade äventyr. Nu tillbaka i en lång, sammanhängande historia fördelat på fyra seriealbum som sträcker sig till helvetet och tillbaka igen.
Det började 2009 med en idé att berätta om “Jobbiga människor” som något som inte är en konstant, något relativt. Och förstås ett roligt äventyr, med värme, humor och kärlek på samma gång! Efter åtta år av hårt arbete och många möten med inspirerande människor är det äntligen klart. Häng med på en resa som tar dig till oanade höjder såväl som djupa dalar. Allt kan hända!
Författaren
Framsidan
I del 1 av 4 av Jobbiga jävlar:
Zak och Ting befinner sig hos sina vänner Lovisa och Janne för en flärdfull fest i deras magnifika slott. En vän till Lovisa verkar inte må så bra och vill gå undan till ett annat rum för att gråta. Ting kan inte låta bli att försöka hjälpa till. Zak vill helst inte blanda sig i, men hänger som vanligt på ändå. Det visar sig bli ett större projekt än någon av dem någonsin hade kunnat tänka sig.
Snart kommer den ut, och jag vill prata om det! Jag vill få en massa smarta frågor om boken, om vänskap, om att ge ut serier i Sverige idag och självklart en massa annat också.
Yvette Gustafsson är serietecknare och illustratör bosatt på Hisingen i Göteborg. Förutom Zak&Ting gör hon vetenskapsserier till Populär Astronomi och jobbar med bland andra Universeum för att mixa vetenskap med populärkultur och hon lär barn och ungdomar (och ibland även vuxna) att berätta i både ord och bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.