SIS i helgen!

 

I helgen är det dags! Stockholms kulturhus bjuder in till seriefestival igen, det är alltid lika trevligt. Jag har ingen ny bok med mig, som jag så gärna ville ha. Jag får sälja förhandsbokningar till Jobbiga jävlar istället, samt annat.

Jag har jobbat på att inte ha så många olika titlar på bordet, för det blir så plottrigt när man har många små grejer. Så jag tänkte bli bättre på att marknadsföra mina digitala grejer istället och idag har jag gjort ovanstående bild att sätta på bordet 🙂 Jag måste verkligen bli bättre på att marknadsföra de digitala grejer jag har (mer än att plåga mina vänner jag redan har på Facebook), även när jag är i en IRL-miljö. Det känns som att jag har en massa lösa delar, som skulle kunna sitta ihop men jag får inte ihop det i huvudet riktigt. Kom igen nu, Yvette. Bli BÄTTRE!

Här hittar ni de serier som finns på bilden ovan:

Kalle Hizz på Tapastic

Kalle Hizz: Serial masks

Kalle Hizz: The missing smile

Zak&Ting: The orienteers

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.