Hur man ger ut en bok – videoserie

Det finns inget som ställer en på kant som ett stort projekt, något som gör att man får veta att man lever 😀 Att ge ut en bok är jobbigt men framför allt roligt. Tänk att ni åker Balder typ hela tiden. När kommer den där jävla kameran så att jag kan få göra en grimas? Lite så.

I alla fall, jag har börjat göra en videoserie där jag berättar vad man kan behöva tänka på när man ska ge ut en bok. De tre första avsnitten ser ut som följer:

Se! Ni slipper LÄSA! Jag berättar bara vad som händer :O OMG! För att lättast hänga med så kan man prenumerera på min kanal på YouTube om man har ett konto där. Det är det lättaste. Jag gör mitt bästa för att uppdatera här och där – Twitter, Facebook, Tumblr etc och HÄR, för sjutton men ibland så missar jag måltavlan, liksom.

Ställ gärna frågor! Jag behöver veta vad jag missat att berätta, förstås 😀 Ställ dem här i kommentarerna, i kommentarerna på YouTube, på Facebook, på Twitter, skicka mig ett vykort, vad som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.