Tack, GothCon!

GothCon är över för i år och TACK alla som kom förbi och lyssnade, pratade och köpte serier! Speciellt tack till er som förbokade Jobbiga jävlar del 1 (vill du också? Titta här) det är ett stort förtroende jag fått från er, ni litar på att jag fixar att styra upp den här boken så att ni får den hem till er – det är ju helt galet egentligen! Det var nästan så att jag sålde slut på allt jag hade med mig, och den känslan när man åker hem med en nästan tom väska; WOW!

GothCon är inte bara att sälja grejer, det är också att träffa massa fina människor och det har jag verkligen gjort. När man kommer hem och är alldeles trött men glad in i själen och ställer frågan: Finns det inget mer event man kan åka på?! då vet man att det varit bra. Tack åter igen, alla som hittade in till vårt Artist Corner längst ned i korridoren och tack Lina, K.G. och Inhamn förlag som jag delade rum med. Hoppas vi ses på något mer konvent under året 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.