Påsklov!

Sedan förra året ser påsken lite annorlunda ut. Då var jag med på GothCon som utställare för första gången – jag hade sneglat på eventet innan och tänkt

De vill nog inte ha mig där

Det är inte min målgrupp (TJENA, MITTBENA!)

Nåt annat tänkte jag säkert som motiverade att jag inte skulle vara där. Men så var det någon annan serietecknare som skulle dit och jag fick lite eld i baken. Det var ett så himla trevligt event (och jag behövde inte åka någonstans!). Deltagarna var trevliga, funktionärerna var trevliga, alla var trevliga och jag spelade Kittens in a blender. Ja, ni hör ju. Så nu känns det som en självklarhet 🙂 Mitt bord kommer att se ganska likt ut från förra året, jag har inte så mycket nytt, förutom att jag säljer förhandsbokningar på Jobbiga jävlar del 1, precis som här 🙂

Men GothCon är inte det enda som händer!

Igår var jag i Hyltebruk för att hålla påsklovsworkshop i serieteckning. Jag hade aldrig hört talas om Hyltebruk innan jag fick den här bokningen, så det var lite spännande att se var jag skulle hamna. Ett tåg till Halmstad och en lokalbuss vidare mot Hyltebruk, och så var jag där. Tyvärr var det inte så många deltagare, (totalt 6 stycken) men det var himla trevligt att vara där. Det är väldigt olika vad som drar deltagare, serieteckning är kanske inte alltid det som drar mest. Kanske för att det krävs en insats från deltagaren, kanske för att jag inte är tillräckligt känd (?) och kanske… jag vet inte! Vad tror ni? Ibland blir workshoparna fullsatta och det är väldigt roligt!

Säsongsavslutning på Slottsskogsobservatoriet

Ikväll är det säsongsavslutning på Slottsskogsobservatoriet och jag kommer att vara där för att liveteckna under Katja Lindbloms föredrag om “Sovjetiska rymdäventyr” och jag kommer även att rita på efterfrågan! Vad det kan bli återstår att se, ibland får man improvisera 🙂 Läs mer om Slottsskogsobservatoriet här

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.