Förhandsbeställ Jobbiga jävlar Boken!

Fredag var en konstig dag. Det började som vilken fredag som helst, med lite frukost, lite kaffe, lite leka med barnet och så blev det annorlunda. På förmiddagen skickade jag iväg nyhetsbrevet med besked om att Jobbiga jävlar del 1 av 4 kan nu förhandsbokas! Redan innan det är klart :O Waaaat?! Jo, det är så det är. Man ska inte trycka boken, sitta på den och sedan börja lobba för den, det är en säker väg till många tårar (det kommer det säkert bli ändå) Nu kommer mycket att hända på samma gång, och fortsätta hända.

I vanliga fall hade jag legat på hela helgen och sett till att Alla hörde talas om det här, men så hände terrordådet i Stockholm och det kändes inte kul längre. Helgen gick till att lyssna mycket på radio och vara med familjen <3

Förra gången jag gjorde en crowdfunding var det med tanken att min publik (ni <3) skulle få vara delaktiga i vissa beslut och i skapandeprocessen – bestämma motiv på T-shirts, affischer, framsida, etc. Det jag kom fram till var att ni gillar när jag bestämmer själv 😀 men jag fick några bra synpunkter, förstås.

Den här gången ska ni också få vara delaktiga, men istället i den administrativa processen i att ge ut en bok (eller fyra, i det här fallet). Så det blir lite annat fokus, men det är så vi lär oss grejer, eller hur? Glada hejarop, uppmuntran till smarta drag och tips på saker jag borde tänka på – hit me with it!

Nu kör vi, jao.

HÄR förhandsbeställer ni Jobbiga jävlar, del 1 av 4. (samma formulär som nedan)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.