Seriefest i Malmö 1-2 april

I helgen åker jag till Malmö för Seriefest där. Jag kommer att dela bord med Mimosa Björn, som generöst kontaktade mig och frågade om jag ville dela bord med henne. Tack, Mimosa!! Vi har plats 43, som ni ser på kartan nedan. Mitt namn finns inte med på listan, jag heter bara “vän” där eftersom jag halkade in på ett bananskal i efterhand 😀

Jag kommer ha med mig en lite mindre uppsättning än vanligt, dels för att jag bara har ett halvt bord, men också för att jag aktivt jobbat på att ha lite färre saker på bordet på senaste tiden. Det har känts som att folk som tittar på mitt bord blir lite överväldigad av vad de ser, (och många förstår inte att jag har gjort allting där) och så försvinner de ganska fort. Så jag jobbar med att minska pryttlet och samla i lagom stora lager. Det blir lättare för mig att ta med också 😀

Hoppas vi ses där!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.