Så mycket samtidigt!

Inte egentligen, bara i huvudet. När solljuset kommer fram händer det något med hjärnan. Den går från att vara otroligt lugn och glad att solen är framme, till att gå fullständigt bananas över alla grejer MAN SKULLE KUNNA GÖRA OH THE POSSIBILITIES OH MY GOD IT’S SO FLUFFY!!!

Exakt så. Förutom serier jag ska göra och böcker att trycka och projekt att delta i så ska jag också bygga ett eget dockhus i townhouse-stil (enbart för att jag sett alla fyra säsonger av Elementary och är helt kär i huset som Watson och Holmes bor i). Jag insåg snabbt att jag inte skulle flytta till Brooklyn och renovera upp ett hus där, så jag slutade kolla upp hus jag inte skulle köpa. Jag vill ju inte renovera någonting i alla fall 😀

Nu har jag sytt gardiner och kuddöverdrag till lilla barnets rum och måste hejda mig själv innan jag gjort överdrag till ungefär allting i hela lägenheten, men symaskin är väldigt kul att ha om man har idéer, ork och tyg. Det kändes rätt skönt att städa lägenheten och ställa undan de båda symaskinerna, säga att jag är klar med syprojekten för denna gång i alla fall.

Ibland när hjärnan och pysslandet är igång så spelas Kaminmannen upp i mitt huvud

Riktigt så långt ska det nog inte gå, hoppas jag…

Nu ska jag gå och måla några tavlor, rita en massa fanart, göra ett seriealbum, gå och träna, sy kläder, läsa alla tidningar jag inte hunnit läsa än, piffa kroppen och läsa alla böcker vi har i bokhyllorna som jag inte läst.

Det är i alla fall bättre än att vara fullständigt lealös och ledsen bara för att det är grått ute.

Lite grejer får jag gjort i alla fall, mitt i allt tankekaos. Jag har gjort en ny video, där jag visar hur man kan rita en häst som hoppar framifrån:

Rita gärna eget och visa hur det blev!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.