Zak&Ting och kalle Hizz som stickers till iMessage!!

Idag gick de live – vi har jobbat med det ett litet tag, jag och min sambo (mest han, egentligen. Tack, Henriok <3). Nu finns de på App Store att använda till iMessage: (klicka på någon av bilderna för att komma till produktsidan i App store)

Lättaste sättet att skaffa dem är att skriva ett SMS, klicka på App Store knappen (till vänster om skrivfältet) och där söka rätt på “Zak stickers”, “Kalle Hizz” eller “Ting stickers” för att kunna liva upp dina sms med någon av mina seriefigurer (eller alla?)

Det här är så spännande! Och så roligt att man nuförtiden faktiskt kan göra såna här saker på egen hand, utan att det känns som att man måste ta ned månen och stjärnorna för att det ska hända. Minns fortfarande hur kämpigt det var att börja få läsa serier i mobilen med Mobikk. Ett jättefint projekt, som tyvärr gick i sank när projektet nästan var live och så kom iPhonen och bara krossade allt motstånd. Heja alla utvecklare som har fått testa, misslyckas och tillsammans kommit fram till en massa bra tekniklösningar.

Stickers finns tillgängliga i App Store från och med IDAG, så shoppa loss, för all del <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.