God jul allihop!

julkort-2016

2016 har varit på många sätt ett riktigt skit-år. Människor har flytt genom Europa, blivit utestängda, utslängda, hemlösa och många har ingen familj kvar. Det är det största skit som har hänt, tycker jag. Mycket annat också – rekordmånga kändisar har lämnat världen. Jag fick en liten dotter som är det största braiga som hänt, men det hände under dramatiska former. Som tur är så gick det så bra det bara kunde gå och vi mår alla jättebra! Så på det sättet har inte allt varit skit, förstås. Jag hoppas ändå att 2017 blir lite lättare att ha att göra med 😀

I år har jag

sett jättejättejättemycket på TV. Game of Thrones, Stranger Things, the OA, Vampire Diaries, the Unbreakable Kimmy Schmidt, Don’t trust the Bitch in apartment 23, Supergirl, Mr Robot, Agents of SHIELD, New Girl, Modern family, Brooklyn Nine-Nine, the Flash… det är bara några TV-serier jag hunnit se under tiden jag suttit i soffan med min lilla bebis på bröstet. Det blir nog inte lika mycket nästa år och det känns helt Ok 😀

Tre andra saker jag gjort

Planer för nästa år:

Ge ut Jobbiga jävlar i fyra delar. Jag är i slutskedet av tecknandet men det är mycket kvar, förstås. Min plan är att ge ut den i fyra delar, eftersom den blev ganska lång så tror jag det kan vara ganska svårt att sälja en dunderklump för flera hundra kronor 😀 Mer om det längre fram!

Hålla fler workshops i serieteckning. Några är redan inbokade på skolor och bibliotek, det känns bra.

Skriva mer här! Försöka vara lite mindre disträ utan hålla linjen och inte glömma bort att jag påbörjat olika projekt. Ibland hittar jag filer på datorn som jag knappt känner igen :/ Det är nackdelen med att saker inte riktigt ligger framme på ett skrivbord och vägrar försvinna förrän det är klart.

Men nu kommer jag att ta lite julledigt och tar mellandagarna som lite chill-vecka, hur chill det nu är att ta hand om liten bebis. Det är ganska chill, men ändå inte på ett sätt 😀

God jul och gott nytt år, vi ses! Kramar från Yvette

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.