SIS i helgen!!!

Jag är så pepp! I helgen är det Stockholms internationella seriefestival och jag är där för 12e gången i rad :O Det blir nästan bara bättre för varje gång, man träffar vänner och får nya och har roligt tillsammans. Det är nästan som en firmafest, fast man har inte stirrat varandra till döds mellan två skrivbord under ett år innan 😛

Här kommer jag att finnas under festivalen: I Hörsalen, på plats H61. Där kommer jag att vara på plats i stort sett hela tiden under festivalhelgen (lör-sön 11-17) men på LÖRDAG kl 12-13 kommer jag istället att sitta i en panel på Plattanscenen:

På ren envishet

Jenny Berggrund leder ett samtal om konceptet 24-timmarsserier med kollegorna Yvette Gustafsson, Stef Gaines och Tinet Elmgren.
VAR? Plattanscenen NÄR? Lördag 12.00 – 13.00

Nyheter

Nya strippar med Kalle Hizz! 10:-
Strippar med Kalle Hizz 10:-
Zak&Ting: Orienterarna. 20:-
Infosfären: Merkurius. Lär dig mer om Merkurius! 15:-

Väskan är lite tommare än vanligt (men inte så tom som förra året när jag inte ens hade med mig I hate London för den hann inte komma från tryckeriet, men under stor dramatik lyckades jag få en väska med ca 40 ex i i alla fall. Det var the talk of the town, alla undrade hur det gick med böckerna 😀 Oh, God. Inget sånt i år), jag har sålt av många av mina titlar och städat upp lite på mitt bord så att det inte blir så överväldigande att titta på mitt bord. Ni känner säkert igen det mesta: Kalle Hizz kommer tillbaka med nya strippar! Många av de äldre minifanzinen finns inte kvar, de är slutsålda och jag funderar på att göra ett eller flera samlingsalbum där jag samlar stripparna i ett lite större format. Men det handlar såklart (alltid) om pris. Jag gillar dem bäst i färg, men det är snordyrt att trycka i färg, så jag skulle behöva trycka upp många många för att det inte skulle bli så knasigt dyrt och … ja, ni vet hur det funkar. En dyr grej köper färre, speciellt om det inte är så många som känner till. Det skulle vara lättare om folk hade sett den i en tidning, som Metro eller GP eller liknande, men nej.

Zak&Ting är tillbaka i ett kort äventyr! Jag jobbar på med albumet, det här är ett sidoavsnitt som jag först gjorde till ISV förra året. Jag vann inte tävlingen, men jag fick ur mig nytt material och det är mycket värt. En så kallad spark i baken 🙂 Här handlar det om vad som hände när Ting hittade en orienteringskarta. Ni som känner Zak&Ting vet att nästan vad som helst kan hända samt att ni förmodligen kommer att känna igen er, om ni någonsin orienterat med någon annan någon gång.

Sist men inte minst har jag en ny grej: Infosfären (som jag inte kan sluta skriva inforsfären, varför?!) som behandlar ämnet Merkurius! Fler ämnen kommer Infosfären att ta upp, via tidningen Populär Astronomi. Här har jag ägnat mig helt åt Merkurius och resten av solsystemets planeter kommer förmodligen att komma 🙂

Vi ses på SIS!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.