Utbud och efterfrågan

Februari känns som den allra längsta och jobbigaste månaden, ironiskt nog. Så därför är jag glad att det äntligen är över. Energin börjar återvända och man kan börja peppa och planera för roliga aktiviteter. Helst av allt vill jag att det ska vara Comic Cons typ varje vecka, men så kul ska vi inte ha 😀 I slutet av mars är det GothCon i Göteborg och jag ska vara med i Artist Alley där! Det är första gången jag är med, så jag vet inte riktigt vad jag har att vänta mig.

GothCon är ett av Sveriges största spelkonvent och är, i och med starten 1977, även det äldsta. Varje år lockas närmre 2000 besökare till konventet för att fira påsk med spel i alla dess former – rollspel, brädspel, kortspel, figurspel, lajv och liknande. GothCon äger rum i Göteborg varje påsk och vem som helst får delta, även om vi rekommenderar att våra besökare under 15 år kommer i sällskap med vuxen. Konventet är helt drogfritt.

Jag vill ha roliga grejer (fanzine) med mig att sälja på GothCon, men jag är inte riktigt där än. Jag har några saker på G, som ligger och är nästan klara att skriva ut/trycka. Det tråkiga är alltid att det är så himla himla dyrt att trycka grejer i färg. Ska man få ned styckpriset måste man trycka minst 500 stycken och kan jag verkligen sälja 500 stycken av vad som helst? Inte om man bara åker på festivaler några gånger/år. Svartvitt material säljer tyvärr inte lika bra, speciellt inte om det syns att det var meningen att vara i färg. Någon som vill sponsra? Heh 🙂

Om du skulle ha råkat missa det så har jag börjat göra lite instruktionsvideos för YouTube, där jag visar hur man ritar grejer. Jag började göra en video som visar det bästa mellanmålet också, men utrymmet i kameran tog slut så det blev bara halva. Jag hann äta upp allt innan jag märkte det.

Nåväl! Så här kan det se ut:

Välkommen att prenumerera på videorna på YouTube! Jag försöker göra en video i veckan, men ibland finns det inte riktigt tid och möjlighet till att göra något.

Ritskärm. Det bästa sedan skivat bröd!

Det kan ta lite tid att komma igång med sin skärm, men när man väl gjort det så är det så himla värt sina pengar! Jag tuschar nästan ingenting för hand längre, nu när det går så lätt och smidigt att tuscha och färglägga med den här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.