Jag ritar och ritar och ritar!

2016-02-25 13.33.59

Plötsligt händer det. Tider då man känner att det inte är någon som tvingar en, och man har lust att jobba på det där stora projektet som har hängt över en (mig) sedan 2009. Det stora bokprojektet. Jag vet inte var det kom ifrån men så plötsligt låg där 24 sidor bildmanus klart att tecknas lite renare, lite tydligare och på större papper. Så nu sitter jag och ritar med mina blå pennor på Mattons gula papper vad som ska bli en massa trams och äventyr. Det viktigaste är att man har roligt, ye? Jag har roligt just nu.

Populär Astronomi

Snart kommer nästa nummer av Populär Astronomi ut, som jag nu gör serier till i varje nummer!


Prenumerera på Populär Astronomi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.