Hitta rätt

Nu blir det två dagar konferens!

Imorgon och onsdag kommer jag att grotta ned mig i hur man jobbar med ensamkommande ungdomar i Göteborg och Örebro och lyssna på en massa smarta människor med erfarenhet 🙂 Det ska bli himla intressant. Jag kommer att vara där inte bara för att lyssna utan också rita vad de säger. Vanligtvis gör jag sådana här anteckningar när det handlar om astronomi och ibland har det handlat om webbkommunikation, men den här gången blir det kommunikation mellan människor.

Hur det ser ut? Så här kan det se ut:

2014-11-13 19.56.15

Men det här är ett exempel från en astronomilektion. Navigeringskonstens historia, närmre bestämt. Det skulle vara ballt att åka och göra sån’t här av mina arbetsdagar – vem som helst kan boka mig för att sitta med på föreläsning, möte, seminarium, vad du vill kalla det och få det illustrerat i serieform – lite fort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.