“Komplettering krävs”

 

2015-12-22 17.18.48

Ojdå. Det var ju inte så bra. Jag har ju nämnt innan att jag råkade få mycket att göra med fyra kurser som går parallellt. Så här gick det med första inlämningsuppgiften till Grafisk design för webben.

INTE NÖJD

2015-12-22 17.19.11

Men det är bara att ta tag i, jobba vidare med det som måste göras klart och göra klart det. Baxa, baxa, baxa för att citera Ulla-Lisa Thordén (hon är en Säljtränare. Himla bra är hon och om man lyssnar på henne så är det ord och inga visor. Hon har ju rätt!) Så även om mitt självförtroende är lite skadat just nu så har jag fortfarande två inlämningsuppgifter kvar i sagda kurs och det är bara att kämpa vidare. Det kanske är precis som vanligt, att uppgiften var lite för nära hem, om en säger. Jag vill ju integrera såna här saker i min dagliga verksamhet, och ibland blir det för personligt. Det är oftast lättare att göra saker åt andra för att man är mer objektiv.

En dag kvar innan jul, och jag kämpar på. Hej så länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.