När ska Zak&Ting komma tillbaka?

2015-12-19 23.51.30-1

Fortsättningen på Jobbiga jävlar måste komma igång snart, ye? JA! Jag vet bara inte riktigt när.

Hösten har varit mer hektisk än jag trodde att den skulle vara! Helt plötsligt smällde det till och jag hade workshops på höstlovet, några ComicCons att åka på, tre skolor att åka till under 5 veckor var och till råga på allt så tänkte jag att det var en svinbra idé att plugga! Fyra kurser skulle jag läsa, tänkte jag. Av de fyra började en av dem i augusti och tre av dem började i november på fullt ös-tempo :O Så jag har att göra, om en säger 😀 I lördags hade jag en tenta och igår kämpade jag ihop en muntlig redovisning tillsammans med en 5000-ord-Affärsplan för ett fiktivt företag.

TJOHEJ! Under våren ska jag def inte plugga så mycket, så förhoppningsvis hinner jag göra saker för mina serier! Det finns historier att berätta, jag är bara inte så bra på att berätta dem just nu på grund av allt jag åtagit mig :/ Man måste ha lite ned-tid också, så att hjärnan kan komma ikapp och göra lite som den vill, då börjar den berätta saker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.