Hur man ritar Zak på Allvar

För några veckor sedan gjorde jag om videon “hur man ritar Ting”, och jag försökte rätta till några saker: Autofokus gick igång hela tiden, något jag inte kunde göra något åt, men den första “Hur man ritar Zak”-videon jag gjorde var fruktansvärd. Jag var tvungen att göra något åt det, så jag gjorde det. Lösningen var att inte använda Ustream. Ustream är jättebra för videorna laddas upp direkt till Ustream och tar inte upp någon plats på telefonen (kameran). Utrymmet i min telefon är så begränsat att jag är orolig för att det inte ska räcka, men det fick lösa sig bara. Videon bröts vid ett tillfälle, och det får väl vara så, då för det ser lite bättre ut om kameran inte fokuserar in och ut hela tiden. Förra videon var också full med skuggor, det ville jag också bli av med och det är väl lite bättre – jag har inte jättebra ljuskällor på mitt kontor så det kan alltid bli bättre. Helst ska man väl filma mitt på dagen men nu var det eftermiddag och höll på att bli mörkt ute (snälla våren kom, nuuuu!)

Eleverna på Kålltorpsskolan, vad bra ni är! Ni berättar för mig när något kan bli bättre, och vad ni gärna vill se 🙂 Jag har några uppslag från dem till vad jag kan göra, och så har jag egna idéer, förstås. Man måste ha egna idéer, speciellt till saker som ingen har bett en göra 😀 Jag försöker ha roligt, och inte få det att kännas som allt för mycket jobb, eftersom det redan är tillräckligt jobbigt att bara se sig själv på skärm och lyssna på sig själv. USCH!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.