Hur man ritar Ting – på riktigt

I tisdags var jag på Kålltorpsskolan och hade lektion och några av eleverna där hade kollat på mina videor på Youtube och tyckte att det var nice att det fanns videor på hur jag ritar Zak&Ting, men att de gick lite väl fort framåt och frågade om jag inte kunde lägga till ett ljudspår med instruktioner. Sagt och gjort! Haft lite mycket att göra den här veckan men fredagen kunde jag lägga på att göra en video. Jag hoppas den blir bra, låt mig gärna vet vad jag kan göra bättre. Förlåt skuggorna, förlåt det ojämna ljudet, förlåt att jag inte vet var jag ska titta riktigt så att jag ser ut som att jag tittar lite grann ovanför allas pannor 😀 FÖRLOT!! Det är några saker jag ska bli bättre på. Jag hoppas att jag hinner med en likadan video med Zak nästa vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.