Tiden går fort när man har roligt

… och jag gör så himla mycket just nu, så jag tror att mitt huvud kanske lossnar i farten. Tur att det finns centripetalkraft som löser det hela och håller ihop alla grejerna. Just nu har jag tre skolor som jag åker till i fem veckor: Kålltorpsskolan i Gbg, Broholmskolan i Lidköping och Torpaskolan i Gbg. Det är roligt att träffa massa nya ansikten på skolorna och samtidigt som de lär sig en massa grejer av mig så lär jag mig saker också genom deras smarta frågor! Sånt behövs 🙂

Inte nog med att jag lär ut saker, jag går också i skolan. Fyra kurser har jag samtidigt: Matematikens guide till Ganymedes, Mission to Mars, Design för webben och så en kurs i E-handel. Fint ska det vara! De är allihop 7,5-poängskurser så det ska kunna gå, tänker jag, men visst, det blir lite hetsigt emellanåt.

Idag fick jag sovmorgon och vaknade med svullna ögon och ont i huvudet – att det ska vara så jobbigt att sova ut?! Och nu är jag på kontoret och tänkte försöka göra instruktionsvideos till hur man ritar Zak&Ting. Det finns videos uppe redan på min YouTube-kanal, men utan instruktioner och de går ganska snabbt fram, lite snabbare än vad mina elever önskade. I aim to please!

Jag är ganska feg och självkritisk vad gäller att göra videos, men jag ska bli bättre. Tills jag blir det kan ni kolla på såna som har övat längre och gör det bättre än jag: Clara Henry (största YouTubekontot i Sverige. Av någon som bor i Sverige, Pewdiepie är undantaget. Han har ju flytt landet!) Jenna Marbles (den jag följt allra längst på YouTube, seriöst, jag fangirlar så hårt på henne) I just want to be cool (de har även synts till på SVT Humor) och så en nykomling: Fabian Svorono som inte är så himla erfaren, men det verkar lovande, jag tycker han är rolig!

Ok, over and out, nu ska jag sätta upp mitt filmkit, hej så länge!

Snapchat

Oh! Jag finns på Snapchat numer också, där kommer det lite grejer varje dag. Mitt snapchat-användarnamn är uvett1 eller använd snapcode:  snapcode

Såhär kan en dag se ut:

Ok, vi ses där, ok? Tjingeling!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.