Hur man ritar fint?

För ett par veckor sedan hade jag en presentation under eventet Digital Crunch, som hette “Hur man ritar fint?” Dagen innan eventet ringde de och frågade om jag kunde hålla en presentation eller en workshop på ca 20 min. Wat?! Jag funderade lite och sa ja, och presenterade min idé som jag ville genomföra. Jag ville göra en Draw-my-life-video att ha min presentation till och sagt och gjort. Så blev det. Här är den! Jag berättar om varför man inte ska sluta rita och i vilket syfte man kan använda serier och teckningar.

Ljudet var jag tvungen att lägga på först senare, och jag har inte tillgång till förstklassig studio och heller inte jättemycket tid över men jag tror det funkar rätt ok.

Det skulle vara cool att göra fler videos, fast bättre. Man blir ju bra på det man övar på, har jag hört… 😛 Hoppas ni gillar den, berätta gärna och fråga om ni undrar något – jag finns här för er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.