ComicCon Stockholm

Fredag, lördag och söndag den här veckan är det äntligen dags för Comic Con på Friends Arena i Stockholm! YAAAAAAAY! Jag är så himla pepp. Vad ska jag ha på mig? Vilka kommer jag att träffa? Har jag verkligen fått med mig allt jag behöver?

Jag kommer att finnas i Artist Alley bland alla andra oberoende serietecknare med egna bord. Förhoppningsvis sitter jag bredvid min nyfunne vän Sajan Raj som ritar sengångarporträtt 🙂 Vi satt bredvid varandra på Malmö Comic Con och vi tänkte göra en repris om det går att få tag i två bord bredvid varandra. Borden i Artist Alley är det nämligen först till kvarn vad gäller placeringen så det kan bli lite hur som helst när man kommer dit.

Jag har inte med mig något nytt, utan kör stenhårt på I hate London och Zak&Ting samt Kalle Hizz minifanzine och vi får se hur länge det räcker – det är första gången jag är på ett tredagarsevent, så jag vet inte riktigt hur mycket jag bör ha med mig.

Det enda som är synd är att jag kommer att missa några programpunkter jag gärna hade sett. Kodjo Akolor i P3Spel-montern, till exempel. En massa Youtubemänniskor i Splaymontern kommer jag inte heller kunna se. Jag får se dem på Intönätt istället, antar jag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.