Rödvinspodden

På ComicCon i Malmö träffade jag Sajan (De som var där känner honom som “killen som ritar sengångarporträtt”) för vi var bordsgrannar. Han var från London, så det blev lite konstig stämning först när jag lade upp mitt seriealbum I hate London precis vid hans bordskant det första som hände. Heh.

Sajan var i Sverige för att vara med på mässan, men också för att det var lämpligt då hans tjej är från Lund. Sajan och jag bytte seriealbum med varandra och I hate London lästes sedan av hans tjej som skrev till mig på Facebook, att hon gillade I hate London. Hon i sin tur pluggar konst och håller på med sin första serie (yay!), och hon berättar om sitt liv, sin serie och tipsar mycket om andras konst och serier i sin podd Rödvinspodden. I hate London fick vara med! : https://soundcloud.com/rodvinspodden/rodvinspodden-3-jag-blev-skalle-per#t=44:40

Blev du sugen nu, på ditt eget ex av I hate London, så löser vi det här:

Tune in, turn on, drop out, som man säger 😉 Hej så länge! Kram!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.